Πλοήγηση ανά Θέμα "ΦΡΟΥΤΑ, ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΑ"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Αποτελεσματικότητα φυσικών αντιοξειδωτικών στην εμφάνιση επιφανειακού εγκαύματος στα μήλα Granny Smith
(2009)Μελετήθηκε η αποτελεσματικότητα φυσικών αντιοξειδωτικών στην εμφάνιση επιφανειακού εγκαύματος στα μήλα Granny Smith. Οι δραστικές ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν Oleuropein σε συγκεντρώσεις 0,2 mg/g βαζελίνης και 0,4 mg/g ... -
Επίδραση του 1-MCP στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καρπών μηλιάς
(2004)Σκοπός της μελέτης ήταν η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του 1-MCP (παρεμποδιστή της δράσης του αιθυλενίου) στην ωρίμανση και εμφάνιση επιφανειακού εγκαύματος σε κόκκινα μήλα (ποικιλίας Red Chief περιοχής Καστοριάς, ...